Engageret pædagog søges til unik undervisningstilbud på Brahesholm

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med unge med særlige behov? Er du robust, stabil, rummelig og troværdig, og formår du at skabe gode og bæredygtige relationer? Har du derudover stærke kompetencer inden for socialpædagogisk bistand? Ja? Så har vi et godt job til dig!

Hos Brahesholm søger vi en fagligt stærk og engageret pædagog, pædagogisk assistent eller måske dig, der er uddannet inden for ungdomspædagogik.

Du brænder du for at arbejde med nogle fantastiske unge mennesker, der på hver deres måde er udfordret i forhold til det at gå i skole, men som ellers er kognitivt normalt fungerende.

Stillingen er på 25 timer om ugen og er tidsbegrænset med ansættelse i perioden 1. august 2024 til 30. juni 2025. 

Hvem er vi

Brahesholm er et heltidsundervisningstilbud under Ungdomsskolen for drenge fra 7. – 10. klassetrin.

Vi er normeret til 10 elever, og vi er 3 lærere/undervisere og 4 pædagogiske medarbejdere til at varetage undervisning og arbejdet med at skabe gode og bæredygtige relationer til de unge. I kommende skoleår 2024/25 har vi indskrevet 11 elever, og derfor søger vi en ny kollega til vores team.

Det som lykkes på Brahesholm er, at eleverne i udstrakt grad mødes i deres behov. Ofte skal der vedvarende samtaler og et stærkt relationsarbejde til, før eleven kan rykkes rent fagligt. Relationsarbejdet bliver derfor den bærende kraft og/eller middel til at opnå målet, så de faglige mål kan opfyldes på lidt længere sigt. Hver elev har ressourcer, og disse sættes i centrum for at skabe et progressivt afsæt for en sund udvikling.

Flere af vores elever har lavt selvværd og manglende tro på egne evner. Dette genopbygningsarbejde sker i høj grad også ved, at de får gode oplevelser i forhold til skolearbejdet.

Vi tænker kreativt og sammensætter dagen, så der er en god balance mellem undervisning og øvrige aktiviteter.  Eksempelvis tager vi ud af huset, arbejder praktisk og bruger området omkring skolen. Desuden indgår der madlavning for eleverne, sammen med skolens kok, og alle har idræt flere gange om ugen, ligesom der er indlagt pauser med bevægelse.

Samtidig har vi et tæt forældresamarbejde omkring eleverne, der bliver hentet og bragt til skole hver dag af skolens personale. 

Sidst men ikke mindst arbejder vi med mentalisering, og vi er meget optagede af den unges udfordringer i hverdagen. 

Hvem er du

Som vores nye pædagogiske kollega er du med til at sikre at eleverne får genetableret en god oplevelse af at gå i skole. Vi skal kunne møde den enkelte elev, der hvor han lige er på dagen. Det betyder også, at det stiller krav til personalet i forhold til at være omstillingsparat, initiativrig, kreativ og ikke mindst rolig og tålmodig.

Du har de pædagogiske kompetencer til at understøtte undervisningen, og du har en udvidet opgave, i forhold til at gøre den enkelte elev klar til at kunne modtage undervisning.

Har du faglig erfaring omkring arbejdet med udfordrede unge er det en fordel. Men vigtigst af alt leder vi efter en person, der også formår at sætte sig selv i spil og være en autentisk og troværdig voksen over for eleverne.

Derudover bliver du en værdifuld brik i en lille personalegruppe, hvor vi har et tæt og tillidsfuldt sammenhold, og hvor vi er afhængige af, at vi løfter i flok, så alle får flest mulige gode dage.

Sidst men ikke mindst, skal du være indstillet på, at indgå i praktiske opgaver forbundet med drift og dagligdagen på skolen.

Derfor er det også vigtigt, at du kørekort, da det er et krav for at kunne varetage stillingen.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte skolens leder Tina Frøslev på tlf. 40 57 35 33 eller skolens daglige koordinator Michael Rotbøll Petersen på tlf. 30 46 38 34.

Ansøgningsfristen er den 23. juni 2024, og der vil blive holdt ansættelsessamtaler den 27. juni 2024.

Er du nysgerrig på, hvad Assens Kommune er for en arbejdsplads, kan du følge os på #vierassenskommune på de sociale medier.

Flyt til Vestfyn

Overvejer du at flytte til Vestfyn? Så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent Louise Skøtt Christensen på tlf. 64 74 71 55.

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3e446bfb)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Brahesholm, Bogensevej, 5620 Glamsbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068929

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet