Erfaren børnehavepædagog søges til musikalsk og bevægelsesorienteret daginstitution

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du nuuddannet eller erfaren børnehavepædagog? Elsker du dit fag - og brænder du for det ? Vil du gøre en forskel og gå forrest når det kræves ? Er du en børnemagnet og elsker du arbejdet med de 3-6 årige ? Er du en teamplayer og værdsætter du det gode kollegasamarbejde højt?


Vi søger en ny kollega (32-35 timer ), som kan indgå i vores dygtige team i børnehaven. Stillingen er fra 1. sept eller snarest derefter. Vi vægter højt, at du er nysggerrig, vil skabe en tryg, forudsigelig og udviklende hverdag for målgruppen og  organisering af aktiviteter og pædagogik for 3-6 års børn.  Har du specialpædagigisk/tværfaglig erfaring vil det være en stor fordel.
 

Gummerup Vuggestue og Børnehave er en privat selvejende daginstitution i Assens kommune - grundlagt i 2009. Vi har plads til 40 vuggestuebørn og 70 børnehavebørn. Vores børnehave er fra 2018 og har været under en spændende udvikling siden. Vores fokus vægtes på Musik, Bevægelse og Mad.  Vi har en børnehavebus med plads til 22 børn som bruges flittigt til ture ud i det blå. Vi råder over gymnastiksal og mange gode lokaler med masser af muligheder for udfoldelse. Vi optager børn fra et stort opland og er søgt af mange. Derfor har vi som oftest venteliste til en plads i vores hus. Da vores pædagogiske fokus ligger på  MUSIK - MAD og BEVÆGELSE  vil det være en fordel hvis du er musisk og behersker et eller flere instrumenter eller evt. har en motorikuddannelse - men ingen betingelse.

Du skal være indstillet på at indgå i en spændende proces, med at videreudvikle  og stabilisere børnehaven, som har haft vokseværk siden dens start i 2018. Du skal kunne tage medansvar for at børnehaven holder en tydelig rød tråd i forhold til huset som helhed og fortsætter med at udvilke sin unikke pædagogik og sit anerkendende børnesyn med fokus på kerneopgaven.
Du vil i samarbejde med dit team, komme til at arbejde udfra den nye styrkede læreplan med afsæt i  vores fælles pædagogiske grundlag.


Vi tilbyder:

  • Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
  • Fordelagtig sundhedsforsikring
  • God madordning
  • En hverdag med en god normering
  • God mulighed for kompetenceudvikling
  • En faglig og hjertelig arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø

 
Lyder det spændende og vil du være vores nye kollega - så skyld dig at sende din ansøgning med relevante bilag via knappen "Ansøg dette job/Send ansøgning".
 
Vi afholder samtaler løbende, og venter også til efter sommerferien.
Spørgsmål: Stine Lund Larsen tlf: 60152500
Se mere på vores ansøgersite: https://app.ofir.com/site/gummerup-vuggestueDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=85abe075)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Gummerup private Vuggestue og Børnehave S/I, Byvejen, 5620 Glamsbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065777

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet