Sofari på Risbjerg Landbrug: Oplev økologisk griseliv på nært hold

Kom og se vores økologiske grise til Sofari.
dato

Tag hele familien med til en uforglemmelig oplevelse på Risbjerg Landbrug, hvor I kan opleve det økologiske griseliv. Dagen byder på en række aktiviteter og indsigter i moderne bæredygtigt landbrug, alt sammen kun en kort køretur fra Odense.

Søndag den 18. maj inviterer Risbjerg Landbrug indenfor til en spændende Sofari, hvor fokus er på bæredygtighed, dyrevelfærd, økologi og fællesskab. Besøgende kan deltage i rundvisninger, nyde lækkerier fra gårdens egen produktion og få et helt nyt perspektiv på, hvordan fremtidens landbrug kan se ud.

"Vi gør vores bedste for hele tiden at udvikle vores bondegård i en mere bæredygtig retning," forklarer Kirsten Rasmussen, der sammen med Hans Erik Jørgensen ejer Risbjerg Landbrug. Her arbejdes der blandt andet med sojabønne-alternativer som lupiner og hestebønner for at reducere CO2-aftrykket fra grisenes foder.

Deltagerne kan gå på opdagelse på gården, tale med landmandsparret og deres mange dygtige medarbejdere og få en informativ rundvisning om økologisk griseliv. Der er også mulighed for at blive klogere i klimateltet om at mindske gårdens klimaaftryk. Børnene vil elske at hilse på gårdens Pyrenæerhunde og få udleveret pixibogen ’Adams grise’ samt sjove plakater og tatoveringer. Der er også mulighed for at få lavet et sjovt familieportræt som 'grisefamilie'.



Alt i alt er det en dag fyldt med oplevelser for hele familien, og der er mulighed for at smage på produkter lavet at kød fra gårdens grise.
Arrangementet er gratis, og alle interesserede er velkomne til at komme forbi Risbjerg Landbrug på Nygaardsvej 12, 5683 Haarby mellem kl. 10 og 14. Besøgende får ikke blot en viden om dyrevelfærd og grise, men også indsigt i, hvordan landmænd kan blive endnu mere bæredygtige med initiativer som skovlandbrug og lokal, grøn energi fra biogasanlæg og meget mere.

Læs mere og planlæg dit besøg på Risbjerg Landbrug her. Kom og oplev, hvordan økologisk griseliv kan være en del af fremtidens landbrug og Danmarks grønne omstilling.

Kilde: Landbrug & Fødevarer