Tag med på eventyr! Pædagog med mod på nye kapitler til Uglebos historie

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du med på eventyr og være med til at præge fremtiden for vores børn og børnehave? Er du karavanefører i dit pædagogiske arbejde? Og kan du skabe stjernestunder for vores børn, som er fulde af leg, læring og latter? Så bliv en del af Uglebo-fællesskabet og et hus med magi i hvert et lille hjørne.

Hos Børnehaven Uglebo i Glamsbjerg søger vi en pædagog på 30 timer.

Du bliver en del af en personalegruppe med et stærkt socialt sammenhold, hvor fagligheden er omdrejningspunktet og skaber rammerne for unikke lege- og læringsoplevelser for vores børn.

Ansøg nu og bliv en vigtig del af vores dedikerede team, hvor vi sammen skaber en fantastisk hverdag for vores børn i Glamsbjerg.

Hvem er vi?

I Børnehaven Uglebo i hjertet af Glamsbjerg vil vi kendes på at favne alle i inkluderende fællesskaber og legemiljøer. Vi har inspirerende miljøer ude på vores store fantastiske legeplads og inde i vores hus fyldt med små og store rum – det hele indbyder til at udforske, fordybe sig og gå på opdagelse.

Vi arbejder i små og store fællesskaber – og som en af pædagogerne siger, så "smitter vi hinanden". Vi inspirerer hinanden, griber hinandens idéer og videreudvikler i fællesskab. Tanker og erfaringer deles og er med til at skabe udvikling og et tæt sammenhold.

Hvem er du?

Vi søger en pædagog, som har et sundt fagligt fundament, en kreativ tilgang til leg og læring og et hjerte, der banker for børns trivsel, udvikling og dannelse.

Din evne til at skabe stærke relationer og magiske øjeblikke – og dit engagement i at bidrage til et positivt læringsmiljø, vil gøre dig til en værdsat del af vores team.

Hvorfor skal du arbejde hos os?
  • Du får faglig ledelse tæt på fra den daglige pædagogiske leder.
  • Du får mulighed for at arbejde med mindre børnegrupper, hvor du kan tage udgangspunkt i de mange små og store læringsrum og gruppens behov.
  • Du bliver en del af personalegruppen, som gør sig umage for at tilbyde en tryg og udviklende hverdag for børnene og som støtter hinanden i tykt og tyndt.
  • Du får plads til at afprøve nye ideer og bliver en del af et område, hvor vi deler tanker, viden og erfaringer – og hvor vi sætter fokus på udvikling af vores praksis.
Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er med tiltrædelse den 1. januar 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller lyst til at komme på besøg, så kontakt områdeleder Lisbeth Hyrup Hansen; tlf. 51 33 29 35 (ferie i uge 48) eller daglig leder Pia Kjær Christiansen; tlf. 24 63 30 53.

Du kan også se meget om os på vores hjemmeside

Ansøgningsfristen er den 10. december 2023, og vi forventer at holde samtaler i uge 50.

Vi glæder os til at lære dig at kende og udforske, hvordan du kan være med til at skabe vores børns fremtid hos Børnehaven Uglebo.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=55dece0e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Dagtilbuddene i Haarby - Glamsbjergområdet, Kaj Nielsensvej, 5620 Glamsbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950494

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet