Fagligt velfunderet SSP-konsulent søges til barselsvikariat i Assens kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge? Trives du i en uforudsigelig hverdag med fleksible arbejdstider? Og har du lyst til at være en del af en arbejdsplads med godt humør og højt til loftet, hvor vi har fokus på forebyggende, sammenhængende og netværksbaserede indsatser? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en fagligt velfunderet og engageret kollega til det kriminalitetsforebyggende arbejde i Assens Kommune. Stillingen er et barselsvikariat på 32 timer med ansættelse i perioden 1. august til 30. november 2024.

Hvem er vi

I Assens Kommune har vi fokus på forebyggelse og tidlige, netværksbaserede kriminalitetsforebyggende indsatser for udsatte børn og unge på tværs af faglige områder.

SSP har blik for alle børn og unge i Assens Kommune, og vi samarbejder bredt med en lang række relevante samarbejdspartnere i forhold til det kriminalitetsforebyggende arbejde.

SSP laver blandt andet oplæg for forældre, elever og personale på skoler, daginstitutioner og uddannelsesinstitutioner om ungeliv, mit digitale liv samt loven om seksuelt samtykke. Derudover kan der være tværfaglige udviklingsprojekter, som SSP er en del af. 

Som SSP-konsulent deltager man i afhøringer af børn og unge under 18 år. Derudover tilbyder SSP op til 3 ungesamtaler med et kriminalitetsforebyggende sigte.

SSP-teamet består i dagligdagen af en leder og tre SSP-konsulenter. Ud over et tæt samarbejde i teamet, arbejder vi i et tværfagligt samspil med skoler, politiet samt social- og fritidsområdet med henblik på at forebygge, at børn og unge kommer ud i kriminalitet. 

SSP er i Assens Kommune forankret i Ungdomsskolen. Arbejdsstedet er i hele Assens Kommune.

Hvem er du
  • Du har et grundlæggende kendskab til SSP's arbejde, samt en relevant socialfaglig uddannelse.
  • Du er en autentisk voksen, som føler dig tryg i din professionelle rolle i mødet med børn og unge.
  • Du kan have erfaring og viden inden for de emner SSP holder oplæg om, og har erfaring med formidling gennem oplæg til børn, unge og voksne.
  • Du har evnerne til hurtigt at opbygge en god tryghedsskabende og motiverende kontakt til børn og unge.
  • Du er holdspilleren, som også evner at arbejde ansvarsfuldt og selvstændigt, da en stor del af arbejdet foregår på egen hånd.
  • Du har almindeligt kørekort.

Du skal kunne se dig selv i en fleksibel hverdag, hvor ikke mange dage er ens.

Desuden skal du være klar på, at din arbejdstid ofte kan være placeret om eftermiddagen og aftenen, da oplæg og opsøgende arbejde ofte også er eftermiddag og aftener. I visse perioder køres også opsøgende arbejde i weekenderne.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at staffe- og børneattest skal indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Hvis du har behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte leder for SSP Tina Frøslev på mobil 40 57 35 33. 

Ansøgningsfristen er den 29. maj 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 6. juni 2024, og du vil blive indkaldt via mail.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e7cb5ef3)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Ungdomsskolen, Kaj Nielsensvej, 5620 Glamsbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052624

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet